www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Judah Friedlander ook naar Club Haug in Rotterdam

De Amerikaanse stand-up comedian Judah Friedlander heeft een extra datum geprikt voor zijn nieuwe show ‘Futura President Tour’. Op 3 juni speelt hij in Club Haug in Rotterdam. Eerder berichten we al dat hij in Amsterdam en Tilburg zal optreden.

Friedlander begon zijn carrière in 1989 als stand-up comedian, een vak dat hij – ondanks zijn succesvolle rollen in series zoals 30 Rock, Spin City, Curb Your Enthousiasm en Flight Of The Conchords en films als Meet The Parents, Full Grown Men, Zoolander, The Wrestler en Along Came Polly – altijd als belangrijkste bezigheid is blijven zien.

Met zijn aparte uiterlijk (grote bril, vadsig haar, een goedkope truckerspet en T-shirt) en gortdroge, ironische humor is Judah een unieke verschijning. Zijn shows zijn nooit hetzelfde. Iedere keer verzint hij nieuwe grappen, husselt hij zijn setlist door elkaar en improviseert er op onnavolgbaar grappige wijze op los.

In 2017 verscheen de door Judah geschreven, geproduceerde en opgevoerde Netflix special genaamd ‘America Is The Greatest Country In The United States’. Verder heeft hij 2 boeken geschreven getiteld ‘How To Beat Up Anybody’ in 2010 en ‘If The Raindrops United’ in 2015.

Meer info en tickets:
www.clubhaug.com

Categorie: International | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.