www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Johan Fretz, cabaret op Netflix, Leon van der Zanden

Leescommunity Hebban.nl heeft de shortlist bekendgemaakt van hun verkiezing voor het Beste Luisterboek van het Jaar. Een van de genomineerden is Onder de paramariboom van Johan Fretz. Het boek werd ook door Fretz zelf ingesproken. De prijs wordt tijdens de Week van het Luisterboek (van 6 t/m 12 mei) uitgereikt aan de beste voorlezer.
www.hebban.nl

Er is weer licht in de duisternis: Hans Teeuwen (Spiksplinter), Jochem Myjer (De Rust Zelve, Yeeehaa!), Daniƫl Arends (Blessuretijd, Carte Blanche en De zachte heelmeester), Ronald Goedemondt (De R van Ronald), Sara Kroos (Van jewelste), Pieter Derks (Zo goed als nieuw) en Theo Maassen (Vankwaadtoterger) zijn weer terug op Netflix.

Op 31 mei interviewt schrijver Bart van Tongerlo Leon van der Zanden tijdens de boeklancering van zijn nieuw boek ‘Geen Cabaretier’ in de Bibliotheek van Eindhoven. Toegang kost 5 euro.
Meer info:
Bibliotheek Eindhoven

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...