www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Cabaret versus voetbal, Freek de Jonge, Plien van Bennekom

Morgen wordt er een of andere voetbalwedstrijd gespeeld. Dat is voor sommige cabaretiers aanleiding om hun voorstelling te vervroegen. In totaal turfden we 6 van 35 voorstellingen. Het gaat om de voorstellingen van Martijn Koning (De Kleine Komedie), Dolf Jansen (De Meerse, Hoofddorp), Youp van ’t Hek (Stadsschouwburg Utrecht), Van der Laan en Woe en Karin Bloemen (Chassé Breda) en de finalistentour van het Leids Cabaret Festival in Heerhugowaard.

Andere voorstellingen beginnen gewoon op de normale tijd omdat nu eenmaal niet iedereen voetbal- of Ajax-fan is.
Telegraaf: “Cabaretiers willen Ajax zien”

Eerder meldden we al dat Freek de Jonge de hoofdrol speelt in de film ‘De Vogelwachter’. Nu is bekendgemaakt dat Nick Golterman de jonge versie van het hoofdpersonage speelt. En dat is niet voor het eerst. In de korte film ‘De overkant’ uit 2015 speelde Golterman al de ‘jonge Freek’.

Plien van Bennekom speel de hoofdrol in de nieuwe tv-commercial van Hans Anders, die kadert in hun nieuwe reclamecampagne ‘Dat maakt Hans Anders’.

Categorie: Divers | Meer over: , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...