nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

De Verhalenverzamelaar – locatievoorstelling over Boudewijn Büch

Komend seizoen is de locatievoorstelling ‘De verhalenverzamelaar’ te zien, een voorstelling over Boudewijn Büch. Dick van den Toorn brengt daarin een monoloog geschreven door Kevin Jolly (voorheen theatergroep Oeloek) onder regie van Gerardjan Rijnders. Vanaf 23 april tot en met 6 juni 2020 in Theater Ins Blau in Leiden.

“Boudewijn Büch keert terug naar zijn voormalige middelbare school om een lezing te geven. Mick Jagger komt natuurlijk voorbij, evenals Napoleon, Sylvia Plath, Goethe en de Dodo. Al snel vervalt hij echter in zijn oude gewoonte van sterke verhalen, halve leugens en complete verzinsels. Waarheid en fictie raken meer en meer verstrikt in elkaar. Büch neemt het publiek mee in een labyrint van verhalen. Maar weet hij zelf nog de uitweg? Of is hij gedoemd voor altijd te dolen in zijn verzonnen werkelijkheid?”

Rondom De Verhalenverzamelaar is een uitgebreid randprogramma met een diner, lezingen en een standwandeling langs plekken in Leiden die een belangrijke rol hebben gespeeld in het leven van Boudewijn Büch. Voor reserveringen en informatie:
www.theaterinsblau.nl

foto: Klaas Koppe

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.