nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Intiem kleinkunsttheater gezocht in Haarlem

De Haarlemse cabaretiere Mylou Frencken en de eveneens Haarlemse strip/zandtekenaar Gerrie Hondius willen een intiem kleinkunsttheater gaan exploiteren in de Haarlemse binnenstad. Theater de Liefde gaat het heten, en zij zoeken nog een geschikte locatie. Bezit u een mooi herenhuis of een grachtenpand en wilde u altijd al de benedenverdieping tot theater laten verbouwen? Denk aan Gerrie en Mylou. Ook andere suggesties zijn van harte welkom op info@zandtekenares.nl

Frencken en Hondius werken met gitarist Ronald Schmitz aan een theaterprogramma, getiteld ‘Aanwaaien’, waarvan de avondvullende versie vanaf najaar 2020 het theater in gaat. Daarin zingt Frencken kleinkunstliederen in het duister en creeĆ«rt Hondius daar ter plekke zandtekeningen bij.

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.