nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Circo Maximo wint Utrechts Kleinkunst Festival

Gisteren vond de finale van de 11e editie van het Utrechts Kleinkunst Festival plaats in het Schiller Theater Place Royale in Utrecht. De juryprijs ging naar Circo Maximo. Zowel de publieks- als persoonlijkheidsprijs is gewonnen door Madelijne Kool en de aanmoedigingsprijs was voor Annemarie Brijder en Hellena.

De Vlaamse formatie Circo Maximo brengt een breed repertoire van folk, klezmer, tango en rock ’n roll. Waren in het begin de nummers gebaseerd op oude traditionals, door de jaren heen zijn de bandleden zelf Nederlandstalige nummers gaan maken. In de zomer van 2017 is de EP Belle Gigue uitgebracht en momenteel wordt er gewerkt aan een volledig album.

www.schillertheater.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.