nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Louis C.K. naar België

Louis C.K. komt naar België: op 28 mei staat hij in de La Madeleine in Brussel.

De Amerikaanse comedian Louis C.K. won in zijn carrière diverse prijzen voor zowel zijn stand-up shows als zijn bijdrage aan diverse tv-shows, waaronder maar liefst zes Emmy’s en twee Grammy’s voor ‘beste comedyalbum’. Zijn stand-up special ‘Shameless’ eindige als derde op de lijst van ‘Best Stand-up Specials of All Time’ die werd samengesteld door Rolling Stone en hij was de eerste comedian ooit die Madison Square Garden in New York drie keer wist uit te verkopen.

Meer info en tickets:
www.ticketmaster.be

Vandaag werd bekend dat twee shows in het Britse Leeds binnen 24 uur naar aankondiging zijn geannuleerd na protesten. Dit als gevolg van seksuele misdragingen van Louis CK die vorig jaar tijdens de #meetoo-bewegingen veel aandacht kregen. Op 18 april jl speelde CK zonder protesten twee uitverkochte shows in de Amsterdamse Melkweg.

Categorie: International | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...
Mastodon