www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuw op Netflix: Nederlands cabaret

Er zijn weer shows van verschillende Nederlandse cabaretiers toegevoegd op Netflix.

Zo kan je vanaf nu ook kijken naar shows van Ronald Goedemondt (Geen Sprake Van), Pieter Derks (Spot), Patrick Laureij (Dekking Hoog), René van Meurs (Even Goede Vrienden), De Partizanen (Welkom in Partizanië), Peter Pannekoek (Zacht van Binnen), Emilio Guzman (Alle Mensen Verzamelen), Najib Amhali (I Amhali), Tim Fransen (Het Failliet van de Moderne Tijd), Lenette van Dongen (Tegenwind), Ronald Snijders (Welke Show), Soundos El Ahmadi (Soundos, Aangenaam) en Rayen Panday (Niet Verder Vertellen).

www.netflix.com

Categorie: Multimedia | Meer over: , , , , , , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...