nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Deelnemers Nekka-Wedstrijd bekend

De deelnemers voor de 11de editie van de Nekka-Wedstrijd bekend. Uit de 112 inschrijvingen uit Vlaanderen en Nederland selecteerde de jury volgende artiesten: BEUK, Daktari, De ark van Noa, De laatste match van Ivan, Evelien Koesmaat, Feliz, INKT, Iris Penning, Kanaalvissers, Koeferbak Funk, Lies en Jeroen, Maanbar, Marlijn, Marlon Van Cappelle, Meander, Siebe Palmen, Stadswacht, Tenorin, Walter waakt en Wijsneus.

De kandidaten strijden op 25 mei voor een plek in de halve finale. Deze voorronde vindt plaats in De Theatergarage in Antwerpen. Toegang is gratis. De halve finales zijn op 15 en 16 augustus in muziekclub ’t Ey. De finale zelf is op 25 augustus tijdens Lalapop in Kortrijk.

De Nekka-Wedstrijd is een zoektocht naar het beste nieuwe Nederlandstalige talent uit Vlaanderen en Nederland. De organisatie is op zoek naar muzikanten die tegen de stroom ingaan en bewust kiezen om hun muziek in het Nederlands te schrijven en te zingen. Eerdere winnaars waren o.a. Jeroen Kant (2016), Thijs Maas (2014), Stoomboot (2011) en Hannelore Bedert (2007).
www.facebook.com/nekkanacht

Categorie: Prijzenfestival | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...