nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Extra voorstelling Louis C.K. in België

Wegens succes is er een extra voorstelling van Louis C.K. in België toegevoegd: op 28 mei speelt hij een late night show in de La Madeleine in Brussel.

De Amerikaanse comedian Louis C.K. won in zijn carrière diverse prijzen voor zowel zijn stand-up shows als zijn bijdrage aan diverse tv-shows, waaronder maar liefst zes Emmy’s en twee Grammy’s voor ‘beste comedyalbum’. Zijn stand-up special ‘Shameless’ eindige als derde op de lijst van ‘Best Stand-up Specials of All Time’ die werd samengesteld door Rolling Stone en hij was de eerste comedian ooit die Madison Square Garden in New York drie keer wist uit te verkopen.

Meer info en tickets:
www.ticketmaster.be

Categorie: International | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...
Mastodon