www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Jörgen Raymann in musical Hello, Dolly!

Jörgen Raymann gaat voor het eerst in een musical spelen: hij vertolkt de rol van Horace in Hello, Dolly!, een rol die hij afwisselt met Paul de Leeuw. De hoofdrol wordt gespeeld door Simone Kleinsma.

De musical vertelt het komische verhaal van Dolly (Kleinsma), een uiterst charmante bemoeial wiens talent het is om de meest uiteenlopende zaken te ‘regelen’, zoals De Liefde. Als Dolly aankomt in New York om een vrouw te vinden voor een rijke, norse ondernemer Horace (de Leeuw/Raymann) beseft ze dat deze man ideaal is voor haarzelf.

De vertaling van het script is van de hand van Jan Rot.

Hello, Dolly is vanaf februari 2020 in de theaters te zien.

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...