www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Emilio Guzman, Thijs van Domburg, Jacques Vermeire, Jan Van Looveren

Emilio Guzman en Thijs van Domburg komen op zondag 26 mei naar Bibliotheek Haarlem Centrum, waar zij in gesprek gaan met journaliste Annemieke Windt over hun nieuwe boek “Nerds!”.
Meer info en tickets:
www.bibliotheekzuidkennemerland.nl

De Vlaamse komiek Jacques Vermeire mocht eergisteren het lint doorknippen bij de inhuldiging van de vernieuwde De Oude Tufferbaan in de Efteling. Hij deed dit in de hoedanigheid van garagist DDT, zijn personage uit de komische tv-reeks FC De Kampioenen. Na 35 jaar was de attractie aan vernieuwing toe en kreeg nieuwe auto’s en interactieve scènes langs het parcours. Vermeire mocht daarna ook het eerste proefritje maken op de vernieuwde Tufferbaan.

De Vlaamse acteur en presentator Jan Van Looveren, die 10 jaar geleden met Philippe Geubels het komisch tv-programma M!LF maakte, gaat het theater in: volgend jaar staat hij met zijn eerste comedyvoorstelling ‘Loslaten’ op de planken.

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...