www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Steven Brunswijk, Jasper van der Veen, Kasper van der Laan, Gili

Steven Brunswijk doet mee aan het nieuwe seizoen van het RTL4-programma Het Perfecte Plaatje, waarin BN’ers het fotograferen onder de knie proberen te krijgen. Presentator Tijl Beckand maakte de deelnemers bekend via instagram.

Eerder waren de gastoptredens en MC’s van de halve finales van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival al bekend. Ondertussen is ook bekendgemaakt dat Kasper van der Laan de slotact zal doen tijdens de finale op 18 juni en MC die avond is Jasper van der Veen .
Meer info:
www.ascf.nl

De Vlaamse Comedian-Mentalist Gili geeft opnieuw enkele optredens in Frankrijk: hij brengt een reeks van 20 shows van zijn Franstalige voorstelling ‘Nous Sommes Tous Des Mentalistes’ op het Festival d’Avignon. Hij speelt hier alle dagen, behalve dinsdag, van 5 t.e.m. 28 juli.

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...