Vanwege het coronavirus zijn alle voorstellingen tot en met 1 juni afgelast. Controleer de website van het theater voor meer info.
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Louis C.K. in Club Haug Rotterdam (uitverkocht)

Wat een scoop voor Comedy Club Haug in Rotterdam! Niemand minder dan de Amerikaanse Louis C.K. speelt woensdag twee shows. En binnen no time uitverkocht natuurlijk! C.K. speelt met supportacts Tony Woods en Joe Machi. MC van dienst is de altijd lieftallige Berit Companjen.

C.K. won in zijn carrière diverse prijzen voor zowel zijn stand-up shows als zijn bijdrage aan diverse tv-shows, waaronder maar liefst zes Emmy’s en twee Grammy’s voor ‘beste comedyalbum’. Zijn stand-up special ‘Shameless’ eindige als derde op de lijst van ‘Best Stand-up Specials of All Time’ die werd samengesteld door Rolling Stone en hij was de eerste comedian ooit die Madison Square Garden in New York drie keer wist uit te verkopen.

Club Haug heeft zich de afgelopen maanden flink op de kaart gezet met optredens van o.a. Najib Amhali, Theo Maassen, Patrick Laureij en internationale acts als Judah Friedlander en nu Louis C.K. Elke week zijn er nieuw talent en professionele line-up shows te zien.
www.clubhaug.com

Categorie: International | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.