www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Erik van Muiswinkel, Steven Goegebeur, Armando

Erik van Muiswinkel gaat dan toch niet de nieuwe Sinterklaas van Amsterdam zijn. Aan Stichting Sinterklaas in Amsterdam verklaarde van Muiswinkel: “Ik realiseerde mij dat ik zo’n tien jaar lang rekening moest gaan houden met de prachtrol ‘boven de partijen’ te staan gedurende de sinterklaasperiode. Als cabaretier en columnist ben ik vaak wat activistisch. Een onopvallende, boven de partijen staande rol vervullen, staat op gespannen voet met mijn werk, levenshouding en mijn karakter. Dat vooruitzicht werd een steen op mijn maag en dat is op de lange duur niet goed.”

Steven Goegebeur gaat op 6 juni 2020 eenmalig zijn drie zaalshows achter elkaar spelen in CC Palethe in Pelt (BE). De trilogie ‘Me, Myself and I’ begint om 14u00 met Goegebeur’s eerste show, ‘De geknipte man’. Na een hapje en een drankje brengt hij zijn tweede show ‘Man van de wereld’. Na afloop van deze show krijgen de bezoekers een maaltijd, waarna Goegebeur de dag afsluit met zijn laatste show ‘De man van morgen’.
Meer info en tickets:
www.palethe.be

Verschillende werken van Armando zullen te zien zijn op te tentoonstelling ‘Virtuoos! Israels tot Armando’, die van 29 juni t.e.m. 3 november te zien is in het Frans Hals Museum in Haarlem.
www.franshalsmuseum.nl

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...