www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Festival Kunstmest: 13-15 juni in Den Bosch

Op de Koningstheateracademie – de enige hbo-cabaretopleiding van Nederland – worden studenten opgeleid tot cabaretiers en daarbij ingeleid in de praktijk van het vak. Ondersteunend aan dit proces wordt driemaal per jaar een theaterfestival georganiseerd onder de naam Kunstmest.

Op drie avonden openen zij de poorten van de eeuwenoude handelsstad Den Bosch en heten u van harte welkom in de intieme setting van Bossche huiskamers. Deze voorstelling wordt gespeeld op 13, 14 en 15 juni, aanvang 19:30 uur.

Voor de tweede keer organiseren studenten van de Koningstheateracademie een cabaretveiling: publiek wordt door middel van een route langs verschillende huiskamers geleid waar jong talent een korte impressie geeft van hun werk. Deze bijzondere avond wordt afgesloten met een spetterende veiling waar u kunt bieden op dit veelkleurig palet aan jong talent. Wellicht neemt u dan, voor een appel en een ei, de nieuwe Youp van ‘t Hek mee naar huis.

Tickets via:
theaterfestivalkunstmest.nl

Categorie: Festivals | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.