Vanwege het coronavirus zijn alle voorstellingen tot en met 1 juni afgelast. Controleer de website van het theater voor meer info.
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Transfernieuws: Rosa da Silva

Rosa da Silva, Winnaar Amsterdams Kleinkunst Festival, sluit zich aan bij Theaterbureau De Mannen.

Ze won eerder dit jaar zowel de jury- en publieksprijs bij het Amsterdams Kleinkunst Festival. Met De Mannen gaat ze werken aan haar eerste avondvullende theaterprogramma; de première staat gepland voor het najaar van 2020. Eerst is Da Silva vanaf oktober 2019 nog te zien met de andere twee finalisten tijdens de AKF Finalistentournee.

Rosa da Silva studeerde in 2014 af aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie. Vlak voor haar afstuderen kreeg ze de rol van Anne Frank, in het theaterstuk Anne. Het seizoen erop speelde ze hoofdrollen in de musicals De Tweeling en Rent. In de zomer van 2017 en 2018 speelde ze in de muziektheatervoorstelling Het Pauperparadijs. Op televisie was Rosa te zien in o.a. Danni Lowinski, Echt niet ok en De Grote Fuck Valentijn Comedy Show.

foto: Jaap Reedijk

Categorie: Transfernieuws | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.