www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Paul van Vliet, Owen Schumacher, Annie M.G. Schmidt, Kamagurka, Herr Seele

De one man shows, die Paul van Vliet speelde tussen 1971 en 2004, zijn nu te beluisteren via de online audio streamingsdiensten Spotify, Itunes en Deezer.

NPO Radio 4 organiseert van 10 juni tot en met 14 juni een Mozartweek. Met in elk programma de rubriek ”Wolfgangs Woorden” waarin Owen Schumacher bijzondere citaten voorleest uit de honderden, vaak grappige brieven die Mozart schreef tijdens zijn lange reizen door Europa.

Het Kinderboekenmuseum in Den Haag wil vanaf december een nieuwe, permanente tentoonstelling over Annie M.G. Schmidt laten zien. Om dit te betalen is het museum een crowdfundingsactie begonnen.
meer info

In Het Drukkerijmuseum in Meppel is vanavond morgen tot en met 28 september de tentoonstelling ‘De Annie M.G. Schmidt Zomerexpositie’ te zien. Voor de expositie is een selectie gemaakt uit de collectie van verzamelaar Marlies Hoff.
meer info

Stadsbrouwerij ’t Koelschip uit Oostenden heeft het Cowboy Henk-bier ‘Blonde Kuif’ gebrouwen: dit blonde bier werd gemaakt in samenspraak met Kamagurka en Herr Seele.
www.facebook.com/pg/stadsbrouwerijoostende

Categorie: Divers | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.