www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Climate Comedy Night 2019 met Jan Jaap van der Wal, Jörgen Raymann, Pieter Derks, Rob Scheepers

Op maandag 14 oktober 2019 organiseert klimaatstichting HIER de derde editie van de Climate Comedy Night in de Stadsschouwburg Utrecht. Met optredens van Jan Jaap van der Wal, Jörgen Raymann, Pieter Derks en Rob Scheepers. Presentatie en muziek zijn in handen van Leon Giesen (Mondo Leone).

HIER: “Wij willen heel Nederland in beweging brengen om iets te doen aan het klimaatprobleem. Het liefst doen we dat op een zo leuk mogelijke manier. Maar klimaatverandering is een groot en complex probleem. Met de Climate Comedy Night crëeren we één moment in het jaar waarop we even luchtigheid brengen in dat grote probleem, want lachen geeft lucht! Daarna kunnen we, hopelijk, met goede moed en volle kracht verder werken aan de oplossing.”

De kaartverkoop start woensdag 12 juni via Stadsschouwburg Utrecht.

Voor meer info:
www.hier.nu/climate-comedy-night

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.