www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Schrikkelkalender 2020 van Ronald Snijders & Fedor van Eldijk

Het is inmiddels vaste prik: om de vier jaar verschijnt De Schrikkelkalender van Snijders & Van Eldijk én februari duurt ineens een dag langer. Toeval? Welnee. Want een scheurkalender volschrijven met absurde onzin, daar draaien Snijders & Van Eldijk hun hand niet voor om… maar voor minder dan 366 dagen doen ze het niet. Dat is al zo sinds de eerste uitgave van 2016. Meer dan 17.000 mensen scheurden toen deze kalender kaal. En dat was ook niet zo gek na het succes van De Alfabetweter, hun boek met 1000 nieuwe ‘woorden die het niet gaan redden’. Weet u nog wel: de benefietkeeper, die voor het goede doel staat, en de mozeseend die niet kan zwemmen omdat het water steeds opzij gaat?

De Schrikkelkalender verschijnt in augustus bij Uitgeverij De Harmonie.
www.deharmonie.nl

Categorie: Divers | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...