www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Remco Veldhuis in Tour de Celeb

Cabaretier Remco Veldhuis is één van de BN’ers die dit jaar voor het goede doel een officiële Tour de France-etappe fietsen. Daarmee willen zij donateurs werven voor de Nierstichting en de draagbare kunstnier voor nierpatiënten zo snel mogelijk realiseren.

De eerste beelden: ondergetekende in wielrenbroekje… daaaag kijkcijfers.In Tour de Celeb fietsen vier BN'ers een @letourdefrance-etappe om donateurs te werven voor de @nierstichting_nederland. 🚴🏼‍♀️ Tijdens de loodzware weg naar de finish worden de fietsers mentaal bijgestaan door vier nierpatiënten. Dat betekent keihard trainen, maar wel in stijl. 😎 #omroepMAX #TourdeCeleb

Geplaatst door Remco Veldhuis op Dinsdag 11 juni 2019

In Tour de Celeb fietsen in totaal vier BN’ers waaronder Remco Velhuis. Daarbij worden ze mentaal bijgestaan door vier nierpatiënten. De etappe is 135 kilometer lang met 3 ongekend steile beklimmingen, met een totale klim van in totaal 4563 meter. Ze krijgen 10 weken de tijd om te trainen voor de grootste sportieve uitdaging van hun leven.

Donderdag 25 juli om 20.30 uur op NPO1.

Categorie: Op tv | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.