www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Walter Baele blaast typetje Rosa Vermeulen nieuw leven in

Rosa Vermeulen, het bekende typetje van Walter Baele, komt terug. Rosa, een bejaarde vrouw uit Erpe-Mere, wordt dit jaar 90, wat een perfecte gelegenheid is voor de kranige dame om aan haar comeback te beginnen en nog eens op het podium te stappen met de show ’90 Rozen voor Rosa’, die ze volgend jaar mei zal spelen. Ze zal er niet alleen voor staan, maar bezoek krijgen van verschillende BV’s.

Rosa Vermeulen werd bekend in de door naar haar genoemde tv-show Rosa, die in 1995 en 1996 op de Vlaamse zender Eén werd uitgezonden. Hierin ontving Rosa, oftewel Walter Baele, samen met haar zoon Modest, een rol van acteur Kurt Defrancq, elke week een Bekende Vlaming.

Alle voorstellingen van ’90 Rozen voor Rosa’ gaan door in Theater Elckerlyc in Antwerpen. Voorlopig staan er 7 shows gepland.

Meer info en tickets:
www.elckerlyc.be

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...