www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Regionale Vlaamse tv-zenders organiseren Zomervertellingen

Verschillende regionale tv-zenders in Vlaanderen (TVL, ATV, TV Oost) organiseren deze zomer Zomervertellingen en dit samenwerking met een plaatselijke brouwerij.

Op verschillende avonden in juli en augustus zal een comedian op een openluchtlocatie het publiek entertainen met boeiende verhalen. Bij slecht weer is er een binnenlocatie voorzien.

Voor de regio Limburg zijn dit: Veerle Malschaert (26 juni, Houthalen-Helchteren), Gunter Lamoot (3 juli, Riemst), Rob Vanoudenhoven (10 juli, Kinrooi), Jeron Dewulf (17 juli, Hechtel-Eksel), Bas Birker (24 juli, Lanaken), Nele Bauwens (31 juli, Kortessem), Nigel Williams (7 augustus, Diepenbeek), Bert Kruismans (14 augustus, Bilzen), Joost Van Hyfte (21 augustus, Oudsbergen) en William Boeva (28 augustus, Hamont-Achel).

Voor de regio Oost-Vlaanderen zijn dit: Jeron Dewulf (4 juli, Buggenhout), Nele Bauwens (11 juli, Lebbeke), William Boeva (18 juli, Erpe-Mere), Thomas Smith (25 juli, Wichelen), Gunter Lamoot (1 augustus, Aalst), Nigel Williams (8 augustus, Haaltert), Joost Van Hyfte (22 augustus, Stekene) en Rob Vanoudenhoven (29 augustus, Temse).

Voor de regio Antwerpen zijn dit: Rob Vanoudenhoven (1 juli, Merksem), Jeron Dewulf (8 juli, Brasschaat), William Boeva (15 juli, Edegem), Bas Birker (22 juli, Hemiksem), Rob Vanoudenhoven (29 juli, Zandhoven) Nigel Williams (5 augustus, Wilrijk), Bert Kruismans (12 augustus, Niel), Bas Birker (19 augustus, Stabroek) en Rob Vanoudenhoven (26 augustus, Mortsel).

Toegang en een biertje zijn gratis. Wel wordt er gevraagd om je eigen stoeltje mee te brengen.

Meer info:
TVL vertellingen
TV Oost Zomervertellingen
ATV Vertellingen

De Antwerpse regionale zender RTV organiseert in samenwerking met de krant Gazet van Antwerpen een gelijkaardig concept, Verklapt, waarover we al eerder berichtten.
www.zwartekat.nl/verklapt

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...