nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Urbanus-versie van Monopoly

Urbanus is onlangs 70 jaar geworden. Reden voor het gezelschapsspel Monopoly om een nieuwe versie van hun bordspel te lanceren. Na eerdere speciale edities rond Brussel of de Efteling, komt er dit jaar een nieuwe versie rond de Tollembeekse komiek.

Het spel blijft hetzelfde, maar wel met een typische Urbanus-touch: de straten, die gekocht kunnen worden, heten bijvoorbeeld het ‘Poesje-stoei-steegje’, de Hittentitsesteenweg of de ‘Piksossiskesstraat’. Je kan ook in de gevangenis, maar om een onnozele reden, of beboet worden omdat je je stoep hebt schoongemaakt met mayonaise.

De Urbanus-versie van Monopoly werd door Urbanus zelf getekend (en niet door Willy Linthout, die verantwoordelijk is voor de Urbanus-strips) en zal eind dit jaar verkrijgbaar zijn bij o.a. supermarktketen Carrefour, in speciaalzaken en aan de merchandisestand bij optredens.

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...