www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Comedians Solve World Problems

Comedians Solve World Problems is een nieuwe Youtube-reeks van Comedy Central NL. Onder leiding van Pepijn Schoneveld pakken comedians stuk voor stuk een echt wereldprobleem aan. In elke aflevering laten twee comedians hun creatieve licht schijnen op een kwestie en komen ze met de meest bijzondere oplossingen.

Voordat het World Problem als opgelost of onopgelost verklaard wordt, zullen de comedians eerst het probleem tot op het bot afbreken en daarover debatteren om zo tot verschillende creatieve oplossingen of alternatieven te komen! In een snel tempo zullen de onderwerpen en oplossingen veel betrokkenheid op Facebook, YouTube en Instagram teweeg gaan brengen. Van sexisme tot aan Social Media verslaving – alles komt aan bod. In de reeks zijn naast Schoneveld ook Martijn Kardol, Soe Nsuki en Anne Neuteboom te zien.

In de eerste aflevering wordt de drugsproblematiek opgelost door comedian Fuad Hassen. Elke dinsdag een nieuwe aflevering op het Youtube kanaal.

Categorie: Elders op het web | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.