www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Zomer op het Plein met o.a. Matroesjka en Lonneke Dort

Van 29 juni t.e.m. 11 augustus vindt in Alkmaar Zomer op het Plein plaats. Op het Canadaplein programmeert Theater De Vest gratis optredens in het weekend. In de Rekerhout nabij Winkelcentrum De Mare is er Zomer in De Mare met gedurende de hele maand juni straattheater.

Tijdens Zomer op het Plein kan je gaan kijken naar optredens van o.a. Dolf Jansen & Soundbridge (29 juni), Matroesjka & Herman in een bakje Geitenkwark (12 juli), Peter van Rooijen (19 juli), Joost Spijkers (20 juli) en Lonneke Dort (26 juli).

Meer info:
www.zomerophetplein.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...