www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Veel cabaretiers in Vlaamse versie animatiefilm Huisdiergeheimen 2

Vanaf deze maand is de nieuwe animatiefilm Huisdiergeheimen 2 te zien in de Vlaamse bioscopen. Het is de Nederlandse versie van The Secret Life of Pets 2.

Het is het vervolg op de grote bioscoophit uit 2016 die onthulde wat onze huisdieren uitspoken als de baasjes van huis zijn. Opnieuw volgen wij de hilarische avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloe, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norbert en het schattige maar gestoorde konijntje Sneeuwbal.

Nadat eerder de Nederlandse stemmencast bekend was gemaakt, zijn nu ook de Vlaamse stemmen gekend. Verschillende comedians maken deel uit van de stemmencast: Sven De Leijer (Max), Erhan Demirci (Sneeuwbal), Bart Cannaerts (Mel), Walter Baele (Bompie) en Sebastien Dewaele (Duke). Andere stemmen worden ingesproken door o.a. Eline De Munck (Gidget), Hilde De Baerdemaeker (Daisy) en Sean Dhondt (Buddy).

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...