www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Transfernieuws: Elke Vierveijzer

Elke Vierveijzer sluit zich aan bij Impact Entertainment. Komend theaterseizoen zal zij door Nederland trekken met haar nieuwe voorstelling ‘Lucht’. Deze boekingen verlopen via De Zee Theaterproducties. De boekingen voor seizoen 2020-2021 worden gedaan door Impact.

Vierveijzer studeerde in 2014 af aan de Koningstheateracademie in Den Bosch. Nadat ze in de finale stond van het Amsterdams Kleinkunst Festival maakte ze veel indruk met de voorstelling ‘Om te janken zo mooi’ waarin ze op eigen wijze het repertoire van Maarten van Roozendaal zong. Daarnaast maakte ze haar avondvullende debuut met de kleinkunst-voorstelling ‘Zonder genade’.

Vorige maand werd bekend dat ze de Stijgend Applaus Stipendium krijgt, een bedrag van 7500 euro, bedoeld voor jongere cabaretiers waardoor zij zich nog beter kunnen ontplooien en de artistieke kwaliteit van een volgende productie kunnen verhogen.
www.elkevierveijzer.nl

Categorie: Transfernieuws | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.