www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Soundos, Freek de Jonge, Kamagurka, Herr Seele, Erhan Demirci, Toon Hermans, Paul van Vliet

Soundos gaat een rol vertolken in de nieuwe romcom F*ck de liefde. In deze film komen drie liefdesverhalen samen op Curaçao. F*ck de liefde wordt vanaf oktober in de Nederlandse bioscopen verwacht.

Freek de Jonge en zijn vrouw Hella zullen enkele keren aanwezig zijn in de bioscoop bij de vertoning van de film ‘Freek’. Na afloop van de vertoning beantwoorden Freek en Hella vragen uit het publiek.
Meer info:
1 juli – Filmhuis Den Haag
3 juli – Lux Nijmegen
2 juli – Lumière Maastricht
7 juli – De Bios Drachten
10 juli – Cinecitta Films Tilburg

Van 30 juni t.e.m. 8 september kan je in Galerie De Zwarte Panter in Antwerpen gaan kijken naar de tentoonstelling Au rendez-vous des amis van Kamagurka en Herr Seele. De vernissage is op zaterdag 29 juni 2019 tussen 16u00 en 21u00.
Meer info:
www.dezwartepanter.com

Op 21 juni huldigde de Vrije Universiteit Brussel (VUB) 22 nieuwe fellows. Een van hen is Erhan Demirci. Met het Fellowship programma wil de VUB de muren tussen de academische wereld en de samenleving slopen. De VUB Fellows zullen drie jaar lang hun visie, kennis en expertise delen met de universiteit, haar faculteiten, studenten en wetenschappers d.m.v. stages en gastcolleges.
www.vubtoday.be

Deze week werd het eerste van drie nieuwe watertappunten op de boulevard van Scheveningen onthuld. Deze tappunten, geschonken door de organisatie Feest aan Zee, zijn voorzien van gegraveerde gedichten van Toon Hermans, Paul van Vliet en Judith Herzberg over de Scheveningse Pier, de boulevard en de zee.

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...