www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Van het boekenfront: Youp van ’t Hek

Youp van ’t Hek – Lonely at the top

“Een man mijmert op de top van een duin over zichzelf in de schaduw van de gebeurtenissen van de afgelopen week en voelt zich daardoor nogal alleen. Het is één van de 52 columns waar dit boek zijn ironische titel aan ontleent. ‘Lonely at the top’ is het jaarlijkse overzicht van Youp van ’t Hek, al decennia de bestgelezen columnist van NRC Handelsblad. En misschien wel van heel Nederland. Youp praat, schreeuwt, lacht, huilt en schuurt iedere week over de actualiteit. Daarmee maakt hij veel mensen diedere zaterdagochtend aan het lachen en ook een groot deel van ons land bitter en boos. En met beide reacties is Youp tevreden. Dik tevreden zelfs.”

Verschijnt op 3 oktober 2019 bij uitgeverij Thomas Rap.

Categorie: Van het boekenfront | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.