www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Bert Visscher, Henry van Loon, Jeroen van Koningsbrugge

Met Bert Visscher als ambassadeur start De Mikkelhorst in Haren een actie om de zorgboerderij overeind te houden. Dat gebeurt onder het motto ‘Barbecue met Bert’, want de ecologische boerderij heeft niet alleen vrienden nodig, maar ook geld om het hoofd boven water te houden. De eerste prijs is een barbecue met Bert Visscher, voor 20 personen.
meer info

Henry van Loon gaat een rol vertolken in Huisvrouwen Bestaan Niet 2. Het scenario is geschreven door Richard Kemper. Eerder werd al bekendgemaakt dat o.a. Jelka van Houten, Loes Luca en Leo Alkemade een rol hebben in de film.

Jeroen van Koningsbrugge is te zien in de Vlaamse versie van De Slimste Mens. Daar was hij al eerder kandidaat, maar nu keert hij terug als jurylid. De Vlaamse serie heeft een poule van roulerende juryleden, veelal comedians.

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.