www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

ESTIVAL – kleinschalig kunstfestival in Portugal

Elk jaar organiseert de Nederlandse comedian Tom Sligting en zijn zus een kleinschalig kunstfestival in het Portugese Dominio Vale Do Mondego. ESTIVAL vindt dit jaar plaats van 3 tot en met 10 augustus op het landgoed van Karin en haar man en dit ligt in de Portugese bergen.

Deze editie biedt een breed scala voorstellingen en concerten, workshops en activiteiten, natuurexpedities en eten met verse producten uit eigen moestuin. Dit jaar zullen o.a. Bob MacLaren, Bas Marée en Harry Glotzbach daar optreden.

Voor meer info:
estival.info

Categorie: Festivals | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...