nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Workshop improvisatietheater door The Lunatics

Improgezelschap The Lunatics organiseren samen met Wisper dit najaar een nieuwe reeks workshops improvisatietheater voor kandidaten die willen leren improviseren.

Deze workshops vinden plaats in Gent en Antwerpen. Er zijn twee soorten workshops, voor beginners en Improvisatietheater à la Lunatics: Comedy, zeg maar de vervolgcurus op de cursus voor gevorderden.

In de workshop voor beginners, waar je geen voorkennis voor nodig hebt, leer je met eenvoudige en vaak hilarische oefeningen de beginselen van deze kunst: ideeën toelaten, samenspelen, reageren, personages en ruimtes creëren. Er wordt gewerkt met de formats van impro-comedy: snelle, uitdagende opdrachten. Gedurende deze reeks ontwikkel je de nodige vaardigheden om als improvisator op scène te staan. De workshop bestaat uit 10 lessen.

Tijdens Improvisatietheater à la Lunatics: Comedy coachen ervaren trainers van The Lunatics de cursisten bij het toewerken naar een compleet geïmproviseerd optreden. Er wordt getraind in improvisaties met een snel, snedig en hoog scoorgehalte. Impro-comedy, zoals The Lunatics dat noemen, is op je bek durven gaan en afgaan met stijl. Je leert voorzetten te geven en te scoren zonder elkaar weg te spelen: samen gaan voor een goed optreden. Komen verder aan bod: basisvaardigheden heropfrissen, driltrainingen en persoonlijke coaching. Deze workshop bestaat uit 8 lessen. Twee voorwaarden: je hebt reeds een gevorderde cursus improvisatietheater gevolgd én je durft.

Meer info:
www.wisper.be

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...