www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Riza Tisserand, Jens Dendoncker, Ruben Nicolai, Jandino Asporaat

Riza Tisserand zal deze zomer te horen zijn op NH Radio. Hij brengt tussen 19 en 21 uur Het Hele Plaatje. Naast helemaal gedraaide platen zijn ook de verhalen helemaal compleet. Nou ja, dat poogt Riza dan toch, aldus het radiostation.

Jens Dendoncker zal jurylid Niels Destadsbader vervangen tijdens de audities van het VTM-programma Belgium’s got Talent. Destadsbader heeft last van rugklachten, maar zal zijn plaats terug innemen tijdens de studioshows.

Ruben Nicolai zal de stem in spreken van geheim agent Rex Dasher in de Nederlandse versie van de nieuwe animatiefilm Playmobil de Film. Ook Jandino Asporaat maakt deel uit van de stemmencast. Playmobil de Film wordt begin augustus in de bioscoop verwacht.

Categorie: Op de radio, Op tv | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...