nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Paul Merton naar Nederland

Op 29 september komt Paul Merton naar Nederland: hij staat dan met zijn Impro Chums in Theater de Meervaart in Amsterdam.

Merton en zijn Impro Chums brengen elke avond een andere show. Geheel gebaseerd op suggesties van het publiek en hun improvisatietalent. Merton neemt o.a. Richard Vranch en Suki Webster mee op tour. Wie uit de crème de la crème van de improcomedy verder nog aansluiten blijft nog een verrassing.

In 1985 sloot Merton zich aan bij de Londense improvisatiegroep ‘The Comedy Store Players’ en beleefde zijn doorbraak in het improvisatie-programma ‘Whose Line is it Anyway’, dat als voorbeeld diende voor De Lama’s en Badgasten. Sinds 1990 is Merton teamcaptain in het populaire Have I Got News For You. Ook dit programma kreeg een Nederlandse navolger met Dit Was Het Nieuws.

De kaartverkoop start op 5 juli om 11 uur via:
www.mojo.nl

Merton speelt overigens ook in Vlaanderen. Op 28 september als onderdeel van het Mad Goat International Comedy Festival.
meer info

Categorie: International | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...