www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Documentaire over Stefano Keizers in de maak

Er staat een documentaire over Stefano Keizers in de steigers. Twee makers van de BNNVARA Academy, Lavinia Aronson en Julian Kock, krijgen daarvoor onbeperkt toegang tot het leven van de cabaretier. Keizers overhandigde het tweetal gisteravond in Pauw zijn huissleutel om op ieder willekeurig moment bij hem binnen te kunnen vallen. Het duo gaat proberen Keizers te ontmaskeren in hun documentaire, zo vertelden ze in Pauw.

Stefano Keizers is het alter ego en pseudoniem van de Nederlandse cabaretier en kleinkunstenaar Gover Meit (1987). Keizers is naar eigen zeggen geboren in 1984 in Yaoundé in Kameroen, woonde in zijn jeugd in verschillende landen, was getrouwd met ‘zeilmeisje’ Laura Dekker en was directeur van een keramiekfabriek in China. Meer reputabele bronnen melden dat Keizers in 2016 de Wim Sonneveldprijs won en een jaar later in het theater stond met zijn programma ‘Erg heel’. Momenteel werkt hij aan zijn tweede theatershow ‘Sorry baby’. In 2019 was hij te zien als presentator van Experimensen (VPRO) en als teamcaptain bij Van De Week (BNNVARA).

Lavinia Aronson en Julian Kock namen het afgelopen jaar deel aan de BNNVARA Academy, waarin jonge mediamakers worden opgeleid tot professionals.

De documentaire zal komende winter op tv te zien zijn.

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...