www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Paul de Munnik, Kees van Amstel, Alex Ploeg, Kasper van Kooten, Kamagurka, Arjen Lubach, Van Kooten en De Bie

Paul de Munnik, Kees van Amstel en Alex Ploeg doen mee aan De Slimste Mens. Vanaf 15 juli terug op NPO2. NB: ook Kasper van der Laan doet mee.

Kasper van Kooten zal van zaterdag 6 juli tot en met zondag 28 juli dagelijks de afsluiter van het wielerprogramma van Dione de Graaff en Herman van der Zandt. Als het typetje Emi van der Wiel, bijgenaamd De Stayer uit Losser, een rondreizende wieleramateur en feitjesfanaat, heeft hij het laatste woord van De Avondetappe is een samenwerking. Voor de teksten werkt hij samen met zijn vader Kees van Kooten.

In het stadhuis van Harelbeke komt een beeld van Kamagurka te staan. Het beeld maakt onderdeel uit van het project Floating Dreams en stelt de oorlog in Burundi voor.
meer info

Arjen Lubach heeft een videoclip uitgebracht van zijn nummer ‘Beter in bed’ uit zijn LIVE-show. En omdat Amerikanen preuts zijn zul je wel moeten inloggen, want de video heeft een leeftijdsbeperking.
Youtube: LU BACH – Beter in bed

Weet jij veel van Van Kooten en De Bie? Google dan waar Asten ligt want op 1 september wordt daar de eerste Astenste Koot en Bie-quiz georganiseerd.
meer info

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.