nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Van het boekenfront: Anne van Veen

Anne van Veen – Iets te vieren (roman)

“Lidewij, ‘Lied’ voor intimi, reageert op een advertentie waarin iemand zijn ‘imaginary best friend’ ter overname aanbiedt. Tobias, de aanbieder van de ‘ibf’ en Lied blijken zielsverwanten. De zoekende twintigers vinden steun bij elkaar en kunnen zo afstand nemen van wat achter hen ligt. Het leven van Lied is sterk bepaald door de verhouding tot haar vader, een beroemd dirigent die op een voetstuk staat en zijn dochter alleen maar ziet ‘als er iets te vieren valt’. Langzaam stevent Lied af op een confrontatie met haar vader, waarbij de muur om hem heen dreigt te bezwijken.”

Verschijnt in januari 2020 bij uitgeverij De Geus

Categorie: Van het boekenfront | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.