nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Winkelcabaretfestival Weird met o.a. Kiki Schippers

Op 31 augustus vindt in Wierden het winkelcabaretfestival Weird plaats: die dag wordt de winkelkern van de gemeente voor de derde keer omgevormd tot een groot theater met meerdere kleine zaaltjes waar dan vijf cabaretvoorstellingen worden opgevoerd.

Er zijn optredens van Nathalie Baartman, Thijs Kemperink, Kiki Schippers, de Meiden van LOS en Piepschuim – iedere artiest speelt een show van een half uur. Ze staan achtereenvolgens in de winkels van Suid Afrika Reise/Norge Reiser, Home Sweet Home, Finzette, Reterink en New Day Fashion. Per locatie is er plek voor 25 à 30 bezoekers en na elke voorstelling is er een pauze van 25 minuten. Dan kan op het centrale punt bij Gasterij De Oale Marckt een drankje worden genuttigd en tussen de shows treedt hier coverband Splendid East op.

Kaarten voor vier voorstellingen kosten 25 euro en zijn o.a. te koop bij Tourist Info Wierden.

Meer info:
www.cultureleraadwierden.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...
Mastodon