nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Circus Veaudeville – Variété Show met o.a. Bas Birker en Jens Dendoncker

Op 15, 30 november en 7, 14, 20 en 21 december vindt er in het Veaudeville Pop Up Theater in Ninove (BE) het Circus Veaudeville – Clinic Edition plaats, een rariteitenkabinet met meer dan 10 grappige en verbazende acts.

Het concept van Veaudeville is een dinershow met een wervelend, avondvullend spektakel. Verschillende artiesten, elk met hun eigen talenten, maken hun opwachting in de line up, vakkundig aan elkaar gepresenteerd door hoofdarts Bas Birker.

Hij ontvangt tijdens Circus Veaudeville – Clinic Edition vele gasten, waaronder een diëtist (Jens Dendoncker), een ongediplomeerde arts (Thomas Smith), een gemotiveerde verpleegster (Amélie Albrecht), een neuroloog (Gili), een cliniclown (Jarno Boone), een gynaecoloog (William Boeva), een spoedarts (Raf Coppens) en een psychiater (Patrick Picart).

Tickets:
www.veaudeville.be

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...