nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Drs P, Draadstaal, Betty Asfalt Complex, Paul de Leeuw

Afgelopen maand verscheen het boek ‘Zing en speel mee met Drs. P!’, waarin Paul Prenen de bladmuziek van vijftig liedjes van Drs. P genoteerd heeft. Wie het boek gekocht heeft, kan de instrumentale versies van die vijftig nummers downloaden. Ze zijn gemaakt door Paul Prenen en Fokke van Saane, in twee varianten: een versie met pianobegeleiding en een versie waarin de zangstem instrumentaal wordt weergegeven. De nummers De zusters Karamazov en Knolraap en lof, schorseneren en prei zijn als voorproefje voor iedereen te downloaden.
www.drsp.nl
Eerdere berichtgeving:
www.zwartekat.nl

Er komt een nieuwe reeks van Draadstaal, de sketchshow van Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven, zo liet van Koningsbrugge weten de ochtendshow van Giel Beelen. De nieuwe reeks komt in 2020 op de buis.

Stadsherstel Amsterdam heeft het Betty Asfalt Complex gekocht van de gemeente Amsterdam. Het theater met 120 zitplaatsen blijft daardoor voor de stad behouden, meldt het AD.
meer info

Donderdag maakte Paul de Leeuw in Papendrecht opnames voor zijn nieuwe programma ‘De kleinste TV-show van Nederland’
meer info

Paul de Leeuw gaat opnieuw Ranking the Stars presenteren, deze keer voor RTL.

Categorie: Divers, Op tv | Meer over: , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...