nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Afstudeerders Koningstheateracademie, Paul van Vliet academie, Academie voor Theater en Dans

Aan het eind van dit theaterseizoen zijn de volgende studenten afgestudeerd aan de Koningstheateracademie in Den Bosch: Hanna Koppenaal, Tijmen van Barneveld, Suus Hoppenbrouwers, Bas van de Ven, Ramon Chatrer, Teun Beurskens, Eva Willems, Derk Gersen.

Aan de Paul van Vliet Academie in Den Haag studeerden de volgende studenten af: Hugo van Eck, Simone Veenis, Herman de Smit, Thom Ferwerda, Hayo Niewenhuis, Samuel Dirkse.

Afgestudeerd aan de Academie voor Theater en Dans in Amsterdam (voorheen Theaterschool), discipline Toneel en Kleinkunst: Coen Bril, Denzel Goudmijn, Dinda Provily, Eeke Boonstra, Emma Josten, Giulia Reiss, Julia Diepstraten, Jurjen Zeelen, Jurriaan van Seters, Kathlyn Wuyts, Maurice Vonk, Momo Samwel, Roan ten Cate, Romy Vreden, Sabine van Kuipers, Sidar Toksöz, Simme Wouters.

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.