nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Voorstellingen met Eddie B. Wahr op de Parade afgelast

Zondag heeft Eddie B. Wahr zijn heup gebroken. Dat betekent dat zijn Parade-voorstelling met Kees van der Vooren niet door kan gaan.

In juni speelden de Parade-veteranen nog in Rotterdam hun voorstelling ‘Kees & Eddie spelen Cornelis en Edward’. De synopsis: “Ze staan voor de 25e keer op de Parade en blikken als Cornelis en Edward terug op dit succes. Cornelis en Edward proberen het geheim van Kees & Eddie te ontrafelen. Wat betekent hun samenwerking? Wat betekenen zij voor elkaar? Ze duiken hiervoor terug in hun geschiedenis, wat resulteert in een halfuur vol onverwachte anekdotes, korte scènes, muziek, teruggevonden filmbeelden en een heleboel humor.”

tip: K

Categorie: Afgelasting | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.