www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Wende Snijders curator op Zomerparkfeest Venlo

Wende Snijders is, samen met de band Jungle By Night, dit jaar curator tijdens Zomerparkfeest in Venlo, dat deze zomer plaatsvindt van 8 t.e.m. 11 augustus in het Julianapark. Snijders zorgt als curator voor een eigen programma op zaterdag, Jungle By Night op zondag.

Op zaterdag sluit Snijders de avond af op het hoofdpodium. Daarnaast nodigt Snijders singer-songwriter met Surinaamse roots Jeangu Macrooy uit. Theatermaker, liedjesschrijver en beeldend kunstenaar met een fascinatie voor de operette Steef de Jong brengt Steefs Operette Uurtje. Ook geprogrammeerd door Snijders: Yan, oftewel Jan van Eert, de vibrafonist die ook in Wende’s band speelt en solo samples met live percussie en vibrafoon combineert. De laatste artiest uit het programma van Snijders is dichter en schrijver Marieke Lucas Rijneveld.

Ook is er plaats voor cabaret tijdens het Zomerparkfeest met dit jaar Kasper van der Laan en Kirsten van Teijn.

Toegang tot het festival is gratis.

Meer info:
www.zomerparkfeest.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...