www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Comedy Central roast Ali B

Op 17 december staat Ali B centraal in een nieuwe editie van The Roast op Comedy Central. Daarin worden bekende Nederlanders door vrienden, collega’s en hopelijk lekker veel comedians op grappige wijze aan het spit geregen.

De roasters worden pas na de zomer aangekondigd.

De roast is een langlopende traditie onder comedians in Amerika en het wordt als een grote eer beschouwd om ‘geroast’ te worden. De Amerikaanse tak van Comedy Central brengt sinds 1998 de roasts op televisie. In Nederland gebeurt dat sinds 2016 en werden o.a. Giel Beelen en Johnny de Mol geroast.

Categorie: Op tv | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.