nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Theater aan Zee (BE) met o.a. Steven Mahieu en Thomas Smith

Van 31 juli tot en met 10 augustus vindt Theater aan Zee plaats, een tiendaags theater- en muziekfestival in de Belgische kuststad Oostende.

Er zal ook plaats zijn voor de nodige humor. Steven Mahieu houdt een comedy-bootcamp: hij bivakkeert een week lang in een Oostends appartement. Drie dagen lang leeft en werkt hij er intens samen met twee kameraden/bevriende comedians. ’s Avonds brengt het drietal een comedyvoorstelling. De rol van MC, opener en afsluiter is telkens voor een andere comedian, die je de avond zelf verrast. Van 3 t.e.m. 5 augustus trekt Steven Mahieu de hort op met Thomas Smith en Jeroen Leenders, van 7 t.e.m. 9 augustus met David Galle en Bas Birker. Johan Petit speelt op 8 augustus 2 maal zijn voorstelling Lulletje.

Meer info:
www.theateraanzee.be

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...