nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Peperfestival: cabaretfestival in Den Haag

Van 27 t.e.m. 30 september vindt er in Den Haag Peper plaats, een nieuw cabaretfestival, georganiseerd door Diligentia/Pepijn, waarbij 4 dagen lang humor in de stad regeert.

Pepijn Schoneveld maakt live zijn podcast PEPTalk met als gasten Claudia de Breij en Viggo Waas. In Hotel Des Indes zijn er optredens van De Andersons en Remy Evers. In Escher in het Paleis is er de anti-talkshow Escher in verwarring, gepresenteerd door Ronald Snijders en Pieter Jouke, met ontregelende filmpjes, live chatgesprekken met wildvreemden, een spek& bonen quiz, neologismen van de Alfabetweter en gasten. Daarnaast is er een Café Chantant met studenten van de Paul van Vliet Academie, een Cabaret Pubquiz met Tex de Wit, Zomaargasten met Patrick Nederkoorn en Oscar Kocken, een cabaretwandeling en nog veel meer.

Als afsluiting worden er op 30 september de Poelifinario’s en Neerlands Hoop prijs uitgereikt.

Meer info en tickets:
www.peperfestival.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...