www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Lander Severins is Simba in remake animatiefilm The Lion King

Lander Severins spreekt de stem in van Simba in de Vlaamse stemmencast van The Lion King, de live-actionversie van de Disney-klassieker uit 1994.

Simba wordt geboren als zoon van leeuw Mufasa. Vol trots tonen zijn ouders de leeuwenwelp als troonopvolger van koning Mufasa aan het uitgestrekte dierenrijk van de Afrikaanse savanne. Maar de ongestoorde jeugd van Simba komt wreed ten einde als zijn oom Scar door dodelijk verraad de macht grijpt. Simba vlucht de donkere jungle in en begint aan een lange reis vol gevaren. Hij wordt gered door stokstaartje Timon en knobbelzwijn Pumbaa. Door een groeiend zelfvertrouwen, nieuwe vrienden en een ontluikende liefde, wordt het welpje volwassen: Simba besluit om de cirkel te sluiten door op te eisen waar hij recht op heeft: de troon. Zijn troon.

The Lion King loopt vanaf nu in de Vlaamse bioscopen.

foto: Lander Severins

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...