www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Herman Pouderoyen overleden

Op 20 juli is in Utrecht de muzikant Herman Pouderoyen overleden op 61-jarige leeftijd.

Pouderoyen (Den Haag, 1957) groeide op in Bilthoven en woonde sinds 1995 in Utrecht. Begonnen als punker kwam hij in het bruiloften- en partijencircuit om uiteindelijk singer-songwriter te worden. Daarbij hij werd vergeleken met Maarten van Roozendaal en Alex Roeka. In 2006 stond hij in de halve finale van het Concours om de Wim Sonneveldprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival.

Hij bracht diverse cd’s uit, ‘De liefde en de kroeg’, ‘Gebakken lucht’ (2005) en ‘Niet in de winkel verkrijgbaar’ (2009). In 2017 werkte hij aan het album ‘Het mooiste moet nog komen’, maar onduidelijk of dit ook daadwerkelijk is verschenen.

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.