nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Binnenskamers huiskamertheaterfestival in Gorinchem

Op zondag 6 oktober vindt in Gorinchem de vijfde editie van het Binnenkamers Huiskamerfestival plaats.

Er zijn twaalf voorstellingen (cabaret, kleinkunst, muziektheater, toneel) verdeeld over drie routes langs huiskamers in de binnenstad van Gorinchem. Je kiest een van de drie routes met in totaal vier voorstellingen. Onder begeleiding van een gids lopen groepen van maximaal 25 personen van voorstelling naar voorstelling. Vanaf 12u15 is het samenkomst bij het startpunt, theatercafé De Vijf Zinnen. Om 13u00 vertrekken de groepen met hun gids naar de eerste voorstelling. Tussen de tweede en derde voorstelling is er een pauze. De laatste voorstelling eindigt om 17u15. Dan wandelen de gidsen met hun groep terug naar muziekcentrum De Harmonie voor een afsluitende borrel.

Onder het cabaret- en kleinkunstaanbod o.a.: Vlamousse, Siebe Palmen, Grof Geschud, Klaas Prins, Farbod Moghaddam, Verreck & Pleijsier en Thijs Kemperink.

Meer info en tickets:
–www.binnenskamersgorinchem.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...